Hizli Tüketim

Hoşgeldiniz!
Yayınlarımıza Yorum Yapmayı Unutmayın.! İyi Bloglar.!
www.eskisehiryasam.blogspot.com.tr
DUYURU

19 Eylül 2014 Cuma

Eskişehir'de Hafta Sonu Ne Yapılır ?

Eskişehir Eti Sualtı Dünyası

Hafta sonları Eskişehir'de yapılacak o kadar çok şey var ki ; karar veremeyip evde oturduğumuz zamanlar çok olmuştur.Alternatifleri şu şekilde gruplandırmak yanlış olmaz sanırım.Eğlence mi,dinlenmek mi,spor mu,yeni keşifler mi,çocuklarım mı önce bu kategoriye karar vermek gerekiyor aslında.Daha sonra da seçilen yere uygun mekana karar vermeye gerek var.

Eğer çocuklarınız için birşey yapmak istiyorsanız size bir hafta sonu önerim.İlk olarak Eti Sualtı Dünyası ve Sazova Bilim Kültür Sanat Parkı zaten yan yana olan tesislerde hem çocuklar hem sizin için eğlence ve merak uyandıran bir gezinti yapabilir sonrasında parkın muhteşem yeşilliği içinde alternatifler içerisinde kendinizi kaybedebilirsiniz.

Eskişehir Eti Sualtı Dünyası Ziyaret Saatleri

Tek seferde 400, bir günde ise 3500 ziyaretçiye ev sahipliği yapabilen Eskişehir Eti sualtı Dünyası’nın ziyaret saatleri ise; haftanın yedi günü 10.00 ile 19.00 saatleri arasındadır.

Eskişehir Eti Sualtı Dünyası Giriş Ücretleri

Eskişehir Eti Sualtı Dünyası’nın giriş ücretleri yetişkinler için 3 TL, öğrenciler için ise 2 TL’dir.

Eskişehir Eti Sualtı Dünyası Ulaşım

Sazova Parkı’nın içinde yer alan Eskişehir Eti Sualtı Dünyası’na ulaşım; 11 numaralı Karacaşehir Köyü-Odunpazarı, 17 numaralı Sazova Mahallesi-Odunpazarı ve 31 numaralı Karabayır-Odunpazarı belediye otobüsleriyle sağlanmaktadır. Kendi aracınızla ulaşmak isterseniz bu alan; Kütahya yolu üzerinde yer almakta olup parkın otopark ücretleri son derece uygundur.


0 yorum to “Eskişehir'de Hafta Sonu Ne Yapılır ?”

Yorum Gönder